Keresés


Elérhetőség

vipautosiskola
Fürdő u. 1
Tata
2890

06203344095

E-mail: vipautosiskola@gmail.com

Rólunk mondták

Az órák mindig nagyon jó hangulatban teltek, nem volt olyan óra, amikor ne nevettünk volna valamin. Mindig nagyon türelmes és jól viselte az állandó gyorshajtásomat is J. Szóval csak ajánlani tudom.

Kéringer Kata

 

Szerintem az egyik legjobb oktató. Igyekezett mindent megtanítani és miután minden helyzetre felkészíteni amennyire lehet. Az órák általában jókedvűen teltek ez azért is volt mert egy alapos és vidám ember. Az igaz, hogy a papírmunka nem a kedvence, de szerintem jó iskolavezető lesz belőle. Nem volt olyan alkalom, amikor ne örültem volna annak, hogy jöhetek vezetni mert ha rossz napom volt akkor is fel tudott vidítani miközben róttuk a kilométereket.

Balázs Patrícia

 

Nagyon rendes jó humorú, jó szándékú oktató vagy. Sokaktól hallottam, hogy mennyire nem szeretik az oktatójukat. Ezzel ellentétbe én vártam az óráidat és örömmel jöttem bármikor. Remekül felkészítettél, kiváló oktató vagy. Nyugodt, alapos és értesz az emberekhez. Nagyon szépen köszönöm, hogy te oktattál, jobbat álmában sem kívánhat az ember. Kívánom neked a legjobbakat én csak ajánlani foglak mindenkinek. Mindent köszönök.

Hegedüs Ádám

 

Először egy másik autósiskolánál, másik oktatónál próbáltam szerencsét a gyakorlati vezetés kapcsán, de valami hiányzott az együttműködéshez. Ekkor ajánlották Dombai Norbit, aki türelmével és rendkívüli tapasztalatával végigkísért az utamon, és hozzásegített a sikeres forgalmi vizsgámhoz. Úgy érzem, mindent megtanított nekem, amire szükségem lehet, illetve ami a balesetmentes közlekedéshez fontos. Felemelő bánásmódban volt részem, sokat tanultam Tőle. Szakmailag jól felkészült, emberileg kimondottan kellemes társaság. Ezúton is küldöm köszönetemet a kitartásáért, és mindenkinek bátran ajánlom Őt oktatónak!

Jankovszky Renáta

 

Mindenkinek ajánlom Norbi óráit aki vezetni akar tanulni. A vezetés órák hamar eltelnek, mert nagyon jól oktat, s tartalmasak az órák. Jó hangulatban teltek az óráink, öröm volt vezetni járni. Az autó kényelmes, mérete ideális jól lehet vele parkolni, bár én mindig a legkisebb helyre parkoltam be. Aki hozzá jelentkezik, nem fogja megbánni. Sokszor szólt a rádió és a Morning show-n rengeteget nevettünk, ez is segítette, hogy egyszerre több helyre tudja figyelni. Nekem már megvan a jogosítványom, rengeteget vezetek, most már rajtatok a sor. Ismétlem csak ajánlani tudom. Ha gondolkoztok autósiskolák között, nyugodt szívvel válasszátok az övét, nem fogjátok megbánni. Remélem a döntés előtt állóknak tudtam segíteni! Balesetmentes kilométereket!

Mayer Feri egy volt diák

 

Azért ajánlom mindenkinek Dombai Norbit, mert türelmes, segítőkész és teljes mértékben őszinte. Öröm volt mellette vezetni, csak jót tudok róla mondani!

Li Claudia

 

-          türelmes

-          pontos

-          megbízható

-          korrekt

-          aranyos

mindenkinek ajánlom, főleg aki az alapoktól kezdi.

Csak ajánlani tudom! Fiatalos hangvételű oktatást nyújt ezért az órák gyorsan és hangulatosan telnek.

Gracza Dávid

 

Dombai Norbert: nagyon higgadt, nyugodt, türelmes, mindent alaposan elmagyaráz, Ha valamit elrontasz vagy nem úgy sikerül valami ahogyan kellene, ugyanúgy sokadjára is elmagyarázza hogyan kellene helyesen végrehajtani a feladatot. A vizsgára maximálisan felkészít, nagyon jó oktató. Ha még egyszer le kellene tennem a jogosítványt csak hozzá mennék tanuló vezetőnek. Örülök, hogy ilyen jó oktatóm volt, mindenkinek ajánlani tudom.

Keczko Zsuzsanna

 

Azért ajánlom a Norbit mert nagyon közvetlen, segítőkész és alkalmazkodó. Alkalmazkodás alatt azt értem, hogy nem egész 1 hónap alatt sikerült levezetnem a kötelező kilométereket de le is vizsgáztam. Tehát gyorsan lehet jogosítványhoz jutni.

Viski László

Nagyon jó volt Dombai Norbertnél tanulni. Néha nagyon figyelmetlen vagyok és szétszórt, de az ő segítségével még így is elsőre átmentem a vizsgán. Juppi J

Köszönöm: Faggyas Eszter

 

Meg szeretnél tanulni vezetni? Tudok egy türelmes embert. Két szó egy név és ő a megoldás: Dombai Norbi. Köszönök mindent, egy élmény volt J

Patrícia

Eszméletlenül türelmes és végtelenül kedves, segítőkész volt egész idő alatt. Nem sajnált egy dolgot kétszer is elmondani. Csak ajánlani tudom.

Sevecsek Fanni

 

Nagyon örülök, hogy Dombai Norbertnél vezethettem, mert nagyon türelmes és segítőkész. Még akkor is amikor nagyon szétszórt is sikerült úgy felkészítenie, hogy elsőre átmentem a forgalmi vizsgán. Én mindenkinek csak ajánlani tudom! 

Faggyas Petra

 

Rendes, megbízható, pontos (időpontot illetőleg is). Szerintem jól elmagyarázza a dolgokat (szabályokat ill. vezetéssel kapcsolatos dolgok). Megértő, nem ideges típus (oktatóknál jó szempont) Mindig elmondja, hogy mi volt  a rossz, máskor mire figyeljen a tanuló. Megerősíti, bíztatja a tanulót ha valamit jól csinál. Bátran lehet tőle kérdezni, mindenre ad magyarázatot.

Somogyi Regina